Joan Pau Cumellas:
harmònica i veu

Joan Pau Cumellas, harmònica i veu. Conegut internacionalment per la seva habilitat interpretativa amb l’harmònica diatònica, és un enamorat i estudiós d’aquest instrument amb el que és capaç d'arribar fins a límits sorprenents.
Sigui tocant blues, country, música celta o jazz tradicional la seva gran versatilitat l'ha dut a actuar amb artistes de primer nivell i a fer actuacions arreu d'Europa i altres països d'Amèrica.
A més de les seves formacions amb les que ha publicat fins a 15 cds, participa en enregistraments d'altres grups, més de 50, on s'inclouen bandes sonores per a pel·lícules i anuncis de televisió.
També és un destacat professor d'harmònica. Fa actuacions didàctiques en escoles i biblioteques, així com classes magistrals i tallers d'harmònica per a festivals i altres esdeveniments musicals internacionals.

www.joanpaucumellas.com

Maribel Rivero:
contrabaix i veu

Maribel Rivero, contrabaix i veu principal. Essent guitarrista clàssica de formació, fa molts anys que treballa com a contrabaixista. Ha acompanyat a multitud d’artistes en gires pel nostre país (Bill Keith, Tom Corbett,Tony Trischka, Henrich Novák, Chris Luquette, Jake Schepps entre d’altres…),va formar part de l'Orquestra de cambra Canticela, de la Big Band de l'escola de música de Badalona i la de l’escola de Vilassar de mar. Comparteix aquestes activitats amb la docència en escoles de música arreu de Catalunya i forma part de varis projectes musicals com Les Violines, Grazztrio, Swing 42 entre d’altres.

Miguel Talavera:
guitarra, dobro i veu

Miguel Talavera, guitarra acúsitica i veu principal. Virtuós de la tècnica “finger-picking”, pròpia dels millors guitarristes acústics. Ës una manera de tocar què s’adapta a tots els estils de guitarra blues, jazz, country i bluegrass. Ha acompanyat i enregistrat amb difrents artistes tant nacionals com a internacionals, tambè gaudeix d’una àmplia experiència i carrera com a solista, compositor i instrumentista.

www.migueltalavera.com

Lluís Gómez:
banjo, violí, mandolina i veu

Lluís Gómez és un reconegut banjista, violinista, mandolinista i compositor a dins i fora del nostre país, director del Festival Al Ras i del Barcelona Bluegrass Camp, professor al prestigiós campus de Virton, Bèlgica.
Al llarg de la seva carrera musical ha format part de moltíssimes bandes relacionades amb el folk, bluegrass, Irish, blues, i jazz manouche.
És autor de llibres dedicats a l’aprenentage del banjo i violí i escriu regularmente a revistes especialitzades. Amb una llarga llista d´àlbums gravats amb altres projectes i col.laboracions, té dos treballs al seu nom.

www.lluisgomez.com